Den 335 meter lange betongbrua som skal lede nordgående trafikk fra E16 til E6 på Jessheim, blir mer og mer ferdig for hver dag som går.

Slik blir det nye flyplasskrysset.

SØRGÅENDE

Samtidig bygges avkjøringsrampa for sørgående trafikk fra E6 til E16. Som bildet viser, tar den av E6 sør for Esso-stasjonen på Jessheim nord. På det lille bildet er den samme avkjøringsrampen med E6 i bakgrunnen.

Statens vegvesen venter at brua er klare for trafikk i løpet av september måned. Det er den store utvidelsen av hovedflyplassen som tvinger frem et nytt kryss mellom E6 og E16.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.