Øvre Romerike Brann- og redning Nannestad og Jessheim reiste til en brann i Åsvegen i Åsgreina i Nannestad kommune rundt klokken 15.00 onsdag. 

– Det var visstnok full overtenning. Brannen startet i en gammel låve og det har ikke vært noen personskader, kun materielle skader. Det sto en propanflaske i den gamle låven, men den har brannvesenet kontroll på, så det er ingen eksplosjonsfare, opplyser Bjørn Christian Willersrud hos Øst politidistrikt.

Hva årsaken til brannen er vil ikke Willersrud spekulere i.

– Lyn og torden?

– Brannårsaken er foreløpig ukjent, så det får etterforskningen til Nannestad lensmannskontor kanskje vise, avslutter Willersrud.

Brannvesenet har kontroll på brannen og holder nå på med etterslukking. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.