– En jubilant med rundt år må feires. Klart den må det, sier Øyvind Hasaas, lufthavndirektør på Oslo Lufthavn.

8. oktober er den store jubileumsdagen, men allerede tre dager i forveien starter markeringen på Gardermoen. Ballongtårn og ballongbuketter monteres opp, og alle skjermer og pyloner preges med OSLs kampanje og OSL 20 år- grafikk. 7. oktober blir det familiedag på barnekunstmuseet for Avinor-ansatte.

Fyldig program

Dagen etter – på selve 20-årsdagen siden åpningen – er det et fyldig program:

Flytoget har et offisielt arrangement på Oslo Sentralstasjon med utdeling av frokost.

Tidlig på morgenen åpnes en fotoutstilling på Oslo Lufthavn.

På flyplassen deles det ut pølser, kaker, brus og kaffe til alle OSL-ansatte.

Etter sikkerhetskontrollen blir det utdeling av cookies og tegnesaker til alle reisende.

I pirroten blir det lykkehjul med premier.

Barnekunstmuseet har verksted for barna.

Ballongartist/klovn har underholdning for barna.

På ettermiddagen blir det konsert med Ullensaker kulturskole i avgangshallen.

På kvelden har SAS-korpset konsert i avgangshallen. Litt senere blir det også konsert i Flybaren.

Det blir også jubileumsmiddag i Flybaren. Der skal Øyvind Hasaas og Dag Falk-Petersen holde taler.

Viktig markering

– Vi hadde en stor markering i forbindelse med åpningen av den nye terminalen på flyplassen i fjor. Derfor har vi valgt å holde årets markering på et noe mer beskjedent nivå. Men vi kan love en skikkelig god markering, sier Hasaas.

– Det blir noe for enhver smak. Dette er noe vi virkelig ser fram til, sier Joachim Westher Andersen, kommunikasjonssjef ved Oslo Lufthavn.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.