Foreningen har gitt sin økonomiske beholdning, ca. 80.000 kroner, til teknisk utstyr ved avdelingen for kommunal øyeblikkelig hjelp, KØH.

KØH-sengene er den første desentraliserte tjenester som er kommet til kommunene etter samhandlingsreformen, påpeker Dagfinn Habberstad som var leder i avviklingsstyret.

Eidsvoll kommune har tre slike senger.

– Vi ønsker primært at pengene skal være med å finansiere røntgenutstyr, sier han.

Foreningen for Helsehus i Eidsvoll er etterfølgeren til Stensbys Venner som ble stiftet i 2003, og som seinere gikk over til Foreningen for distriktsmedisinsk senter, Øvre Romerike.

– Jobben er ikke gjort, men vi kommer ikke lenger. Derfor vedtok årsmøtet i mars at foreningen skulle legges ned, opplyser Habberstad.

– Arbeidet har vært vanskelig, men vi er lovet at våre forslag i forbindelse med ny helse- og omsorgsplan, skal bli behandlet i gruppa som jobber med planen, uttaler Habberstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.