– Vi har hatt langvarig dialog, og nå er kontrakten signert. Hunkemöller flytter inn i august/september, sier eiendomssjef Kristian Johansen i Jessheim Storsenter.

STOR AKTØR

Hunkemöller er en stor nederlandsk undertøyskjede med 800 butikker i 23 land.

– Vi har hatt planer om Norge i flere år. Dere er et stort marked med motebevisste kvinner som er opptatt av kvalitet. Dessuten har dere den nest høyeste kjøpekraften i verden, sier kjedene skandinaviadirektør Søren Thomsen.

– Hvor mange butikker har dere planer om i Norge?

MER MAT: Nok en restaurant i Storsenteret

– Ett dusin i 2018 og 2019, men målet er rundt 45 i løpet av 2021. Vi begynner i Oslo og Bergen og utvider derfra.

– Den første av alle åpner på Jessheim, hvorfor?

– Vi kjenner dette området, og vet at det er stor innflytting dit med mange unge mennesker. Dessuten gir effekten av Gardermoen sterk vekst og utvikling, og med det et godt potensial for oss, påpeker han.

KVINNEMOTE

Hunkemöller skal inn i det tomme lokalet der Follestad hadde outleten sin inntil ganske nylig.

– Mange har lurt på hvorfor det lokalet har stått tomt, men her er altså grunnen. Jeg har holdt min hånd over det i en god stund med tanke på dette, sier Johansen.

– Har dere plass til enda mer kvinnemote?

– Ja. Dette blir en butikk med undertøy, nattøy, badetøy og den sjangeren. Her handler det om å være ung i hodet, og butikken blir et fint supplement til det vi allerede har.

– At utenlandske aktører etablerer seg på Jessheim er ikke dagligdags?

– Nei, og det er vi selvsagt stolte over. Vi synes det er kult med noe nytt, og særlig at utlendingene ser hit til oss. Vi blir det første senteret som får dem, så ruller de ut fem butikker ganske snart etter på Østlandet, sier Johansen.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.