– Vi synes de gjør en viktig og god jobb i lokalsamfunnet. Derfor fortjener de å få disse pengene, sier John Grøndalen, kasserer i Eidsvoll Fotoklubb.

Eidsvoll Fotoklubb er større enn noen gang, og veksten ser ikke ut til å stoppe opp. Nå har de akkurat gjennomført en fotoutstilling i Galleri Festiviteten. Det ble en formidabel suksess. Utstillingen ble avsluttet med auksjon med ordfører John-Erik Vika (Sp) som auksjonarius. 18 av klubbens medlemmer var representert under utstillingen.

– Totalt salg er 22 bilder, og det er bra. Fotografier er generelt tungsolgte. Alle utstillerne har velvillig gitt ett bilde over til søndagens auksjon, hvor alle inntektene går til matutdeling.no, som holder hus i Mago B, uttalte Hallgeir Nielsen, leder i Eidsvoll Fotoklubb nylig til EUB.

Nå er overrekkelsen foretatt. Overskuddet endte til slutt på 15.650 kroner.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.