Sykkelrittet Tour of Norway startet i Hønefoss på 17. mai, og andre etappe av det internasjonale sykkelrittet starter i Sundet den 18. mai.

Fra morgentimene har arrangørene vært i full sving med å rigge til sentrumsområdet for sykkelfest.  

I startfeltet, som blant annet inneholder seks Tour de France-lag, er blant andre Vegard Breen fra Nannestad. Etter at starten går i Sundet klokken 13.10 fortsetter syklistene mot målgang i Brumunddal via Minnesund og Feiring.

Etter at proffene har forlatt Sundet skal Eidsvoll sykkelklubb arrangere barnerittet Tour of Norway for kids på samme sted. 

Start og målgang for barna i Sundet, samt scenen for premieutdeling ved rådhuset, vil være i samme område som benyttes av verdenseliten til blant annet lagpresentasjon tidligere på dagen.

Edvald Boasson Hagen vant første etappe av Tour of Norway som hadde målgang i Asker. Det er totalt fem etapper av rittet som avsluttes i Oslo den 21. mai.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.