Det ble klart under forrige møte i Utvalget for Næring, plan og miljø. Frp la fram forslaget som ble vedtatt som innstilling:

«I medhold av plan- og bygningslovens §12-12 vedtar Eidsvoll kommune (...) Detaljreguleringsplan - Skinnstudumpa 15 - gbnr 96-24 med flere» med bestemmelser og planbeskrivelse. Plankart er datert 25. august, bestemmelser og planbeskrivelse er datert 3. september.

Forslaget fra Frp ble vedtatt med sju mot fem stemmer. Nå skal saken opp til endelig behandling i kommunestyremøtet 13. oktober. Skulle Rema 1000 få grønt lys der også vil de gi Kiwi konkurranse om kundene i det aktuelle området.

LES OGSÅ: Høyres Jens Aalborg ønsker Rema 1000 velkommen med ny butikk på Dal.

LES OGSÅ: Montér vil ha Rema 1000 som nabo

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.