Gusterud Bygg ble nylig kåret til årets forhandler i Vestlandshus for å ha markert seg spesielt god i sitt nærområde, og ha omtrent doblet antall solgte boliger siste år.- Gusterud Bygg har vist oss alle hvordan vi i hverdagen skal oppnå å bli en godt likt boligbygger. De har satt i gang kreative markedstiltak som tegnekonkurranse i barnehagene og boligmesse i Eidsvoll som har engasjert tusener av mennesker. Gusterud Bygg og kjedens målsetting harmonerer godt, som det å være tro mot kvalitet og holde det man lover, sier daglig leder Dagfinn Helsem i Vestlandshus.

BOLIGER

Gusterud Bygg selger eneboliger og flermannsboliger - i kommunene rundt Eidsvoll. Selskapet ble stiftet i 2008 og drives av Christoffer Gusterud.
- Det er stas å få prisen, men hovedmålsettingen vår er å jobbe slik at vi får til flest mulig fornøyde kunder. Målsettingen er trygghet og kvalitet, og vi er skal være der når kundene trenger oss. Og for å få det til er vi svært heldige som har mange lojale og dyktige medarbeidere, sier han.
LES OGSÅ: - Jeg har gått ut på dato. Christoffer har framtida foran seg

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.