OPPDATERING 16.10: Togene går, men det kan oppstå forsinkelser.

MULIG HÅNDGRANAT

All togtrafikk gjennom Drammen stasjon ble stanset etter funn av noe som kunne være en håndgranat. Stasjonen ble evakuert ved 13.30-tiden onsdag. 

- Funn av mistenkelig gjenstand gjør at togstasjonen i Drammen blir stengt inntil gjenstanden er fjernet og området blir evakuert, melder politiet.

Ifølge Drammens Tidendes reporter på stedet kan det se ut som en håndgranat som er blitt plassert på en søppelbøtte på perrongen. Det er foreløpig ukjent om gjenstanden er ekte eller falsk.

Dette rammet alle tog til og fra Øvre Romerike. 

NSB meldte følgende:

Drammen: Stengt for togtrafikk. Årsak: Vi har mottatt trusler mot toget/jernbanen. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi arbeider med å bestille alternativ transport. Inntil alternativ transport er på plass, kan kunder bruke taxi bare mellom Asker og Drammen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.