Trine, som tidligere var å finne i Salong Charmant, har tatt med seg saks og føner og flyttet inn i Gladbakkgutua. Med seg har hun fått lærlingene Amalie Habberstad og Marte Tideman Berg. En hudpleier, som også kan ta seg litt av føttene, er også på plass.Trines lange drøm om egen salong er nå ikke lenger en drøm. I april åpnet hun dørene.

MIDT I SMØRØYET

– Gjennom ti år har jeg opparbeidet meg et godt kundegrunnlag, så jeg er ikke redd for at vi ikke skal få nok å gjøre. Jeg ønsker i større grad å kunne tilby drop-in-timer og å ha et større tilbud til herrer. Jeg har vært i London og lært meg herrebarbering på den gamle måten – med masse såpe, kost og kniv, forteller Trine.

Trine roser og takker huseieren for at han har vært mer enn behjelpelig da lokalet skulle settes i stand.

– Det har blitt akkurat slik jeg har drømt. Det er lokaler med italiensk touch, og jeg er meget godt fornøyd. Når jeg på toppen ligger midt i smørøyet, omringet av butikker og en togstasjon, frykter jeg ikke for mangel på jobber, sier hun.

LES OGSÅ: Ny mann på frisørlaget

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.