Siste gjennomgang i regi av Kreftforeningen viser at russen ved Eidsvoll videregående skole samlet inn nest mest av skolene på Romerike, med sine 119.000 i innsamlede midler. Lillestrøm videregående skole hadde mest med 171.500 kroner.

– Utrolig innsats av dem, sier rådgiver Ruth Ida Andreassen i Kreftforeningen. Russen på Romerike samlet inn 930.000 kroner i år, mot 630.000 i fjor. Totalt samlet øvrige aksjoner inn 400.000 kroner, slik at det totale beløpet til Kreftforeningen stoppet på 1.330.000.

– Folket på Romerike har gitt utrolige en halv million mer enn i fjor til årets krafttak mot kreft, sier Andreassen. Hun trekker også fram lokale innsamlingsaksjoner i Gjerdrum, Frivilligsentralen i Ullensaker og Jessheim Storsenter.

– Vi er svært takknemlige og ydmyke for innsatsen alle har vist, sier distriktssjef Ingvild Reitan.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.