– Vi jobber nå intensivt med å snu alle stener for å finne ut hvordan vi kan hjelpe de narkomane og de som sliter med rusproblemer i Eidsvoll. Etter besøket fra Marita- stiftelsen for en måned siden, fikk vi mange tilbakemeldinger og vi har fått kontakt med voksne mennesker som har familiemedlemmer de ønsker å hjelpe. Det er her vi mener det er mulig å sette inn hjelpen – hvis man bare har en eller annen i slekta som orker å gå enda en runde for å hjelpe, sier Ragnvald Holst-Larsen i Matudeling.no.

– Vi får nemlig besøk av HP – Hans Petter Martinsen – som tidligere var en av de verste torpedoene i Oslo med store narkoproblemer. Han kom ut av dette, og reiser nå rundt og forteller sin historie, sier Holst-Larsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.