Disse pengene skal brukes på universelle tiltak rettet mot ungdom, såkalte lavterskeltilbud. Hensikten med denne typen tiltak skal være å skape deltakelse, engasjement og inkludering av unge mennesker som i dag faller utenfor andre organiserte tilbud.

SKOLER OG FRITIDSKLUBBER: Fikk 350.000 kroner

– Målet er at disse arenaene skal skape møteplasser for ungdommer i målgruppen og legge til rette for positive sosiale nettverk, i tillegg til å bidra til mestring og utvikling. Hvilke tiltak det skal satses på skal besluttes i samarbeid med ungdommen selv, understreker kommunens kulturkonsulent Arnfinn Håndstad Algarheim.

Ungdomsrådet og Ullensaker kommune trenger nå hjelp av flere kloke hoder, og inviterer dermed ungdom mellom 13–18 år til idémyldring på Kulturbanken Kreti & Pleti, torsdag kveld.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.