– Det som jeg har mottatt av klager nå i 2018 er cirka 15, sier Arnfinn Hjell, driftsleder kommunalteknikk i Eidsvoll kommune.

– Hvilke krav stiller dere til snøbrøytere som jobber i kommunen eller på oppdrag for kommunen?

– Kravet som stilles er i henhold til den kontrakt som blir signert med responstid og hvilken mengde snø det skal rykkes ut på. De som kjører på kontrakt for Eidsvoll kommune blir også brukt til å få gjennomført fjerning av snø når det ikke snør, sier Hjell. Han legger til at de forsøker å tilstrebe 50 cm som høyeste brøytekant der det lar seg gjøre.

– Det er frisikt i kryss og ved fotgjengeroverganger som har høyeste prioritet, forsikrer han. EUB skrev torsdag om høye brøytekanter som potensielt kan være en dødsfelle, særlig for barn som ferdes i trafikken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.