– Det blir kjempespennende. Klart vi er spente, sier Marianne Larsen.

Tre dager før åpning var det fortsatt hektisk aktivitet for å få lokalene klare til nyåpning. Duoen åpner Garveriet restaurant og Baragraffen pub i lokalene der Garnityr holdt til tidligere.

– Service og kvalitet skal kjennetegne oss. Vi skal være et sted som folk ønsker å besøke igjen når du går ut herfra, sier Larsen.

Sov tre timer

Det har gått i ett de siste ukene. Larsen og Johansen har jobbet dag og natt for å få alt klart.

– Jeg sov tre timer i natt. Hilde fire. Det hører med før en slik åpning. Det er hardt arbeid som gjelder, smiler Larsen.

Damene har jobbet i en årrekke i bar- og restaurantbransjen i Oslo. For kort tid siden flyttet de fra hovedstaden til Brårud, solgte nattklubben i hovedstaden og fikk øynene opp for en potensiell nysatsing ved Vormas bredd. Som sagt så gjort. Nå er de klare og alt skal gjennomsyres av kvalitet.

Levende musikk

Restauranten vil ligge i det ene lokalet. Kjelleren der blir åpnet på dager med mye folk. Det vil også bli mulig å leie seg inn til arrangementer. I puben blir det naturligvis muligheter for øl-, vin- og drinkservering. I tillegg vil det være mulig å se sportsarrangementer på TV.

– Vi kommer også til å satse mye på levende musikk, for eksempel med trubadurer. Lørdag kommer en DJ for å underholde. Forhåpentligvis blir det fint vær, sier Larsen.

– Vi håper på fint vær til desember. Det hadde vært noe, smiler Johansen.

Gårdeier Eivind Olsrud var også i full sving med langkost og stå-på-vilje utenfor lokalene da EUB var innom. Han ønsker de nye driverne all mulig hell og lykke på veien.

– Hittil har vi booket et band i juni. Det vil komme flere ting på tapetet utover. Nå er det bare viktig for oss å få unna en skikkelig god åpning. Det blir hektisk helt inn til åpningsdagen, men det er også noe som hører med. Vi koser oss når vi holder på selv om det er hektisk, sier Marianne Larsen.

På få år har Garnityr, Kurtulus AS og La Casa Eidsvoll AS måttet avslutte driften i Sundet-lokalene. Nå satser de nye driverne på suksess samme sted.

– Nå pusser vi opp for å få bort de gamle minnene slik at gjestene kommer til noe som er helt nytt, sier Marianne Larsen. Hun og Hilde Johansen gleder seg hemningsløst til startskuddet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.