Frost Utviklingla i november 2016 ut 16 leiligheter i fire firemannsboliger i Morkvegen 43, nabotomt til Doyén. Allerede før grunnarbeidene er påbegynt, er 14 solgt.

– Det er økt interesse for rimeligere prosjekter i tilknytning til kontaktknutepunkter, og Eidsvoll er intet unntak. I tillegg så ser investorer etter alternative objekter utenfor Oslo og utover i randsonene. Det henger nok sammen med de nye finansreglene som er i kraft, sier markedsansvarlig Torgeir Løge i en pressemelding.

POSITIV VEKST

Prisene i prosjektet starter på 2,49 millioner kroner, og alle leilighetene er treroms på 67 kvadratmeter.

– Vi ser helt klart en at området omkring Eidsvoll er i positiv vekst. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon, påpeker Løge.

Boligene leveres som moduler fra Litauen og har en byggetid på bare tre måneder fra oppstart til innflytting.

– Vi har dreid produksjonen fra element til modul og ser at dette gir en økonomisk besparelse og er lettsolgt. Alle våre framtidige småhusprosjekter planlegges nå bygd med moduler, sier prosjektleder Svein Riste.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.