Eiendommen i Maura sentrum ble solgt etter første visning. Seks viste interesse for eiendommen, og budrunden gikk raskt.

Det bekrefter Bjørn Granli Jokstad, daglig leder og partner i Eie Eiendomsmegling avdeling Ullensaker.

– Den ble solgt etter første visning og jeg hadde totalt seks personer på lista. To av disse valgte å by mot hverandre, og salgssummen endte på 3.600.000–100.000 over takst, sier Bjørn Granli Jokstad til EUB. Eiendommen Haugastøl har vært eid av Nannestad kommune. Den har vært benyttet av Nannestad 1 Speidergruppe. Eneboligen ble bygd i 1954 og har en tomt på nærmere to mål. Den ble vedtatt solgt sammen med flere av kommunens eiendommer. Eneboligen har et bruksareal på 253 kvadratmeter. Den er plassert rett på motsatt side for Maura skole, og har således en svært sentral plassering i sentrumsbildet. Salget av Haugastøl er det andre kommunen har gjort de siste ukene. Også Nannestad Alderspensjonat er solgt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.