Nylig fortalte EUB historien om Råholt-paret som fikk sju rette i Lotto og vant 1.577.390 kroner hver på de samme lykketallene – uten å ha samarbeidet. Nå viser det seg at de gjør et gammelt ordtak til skamme. Parets kjærlighetshistorie er nemlig nesten like oppsiktsvekkende som Lotto-eventyret.

Kjærlighet

Iva forteller:

– Vi var ungdomskjærester da vi gikk på den samme yrkesskolen i 1963. Deretter skiltes våre veier, og vi ble gift på hver vår kant i samme år. Hun bosatte seg i Sandsnesseter, mens jeg bodde i Oslo. Vi var begge lykkelig gift, men i september 2007 mistet hun mannen sin. Kona mi døde i desember samme år. Vi hadde aldri truffet hverandre i løpet av disse årene, men da vi begge var blitt enslige kom vi i kontakt med hverandre, sier Iva Fallet.

Nå har de begge hver sin leilighet i Tormod Knutsens Veg, men kjærligheten blomstrer.

– Vi spiser ofte både frokost, lunsj og middag sammen, smiler Astrid Reidun Sollien – også har de nå en dobbel Lotto-gevinst å glede seg over.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.