• Tesla-trimmeren i aksjon på Nebbenes.

– Det var bare hysterisk morsomt å oppleve. Ute i regnet dro han fram strikken og hadde en laaaang økt, inkludert å riste løs og diverse strekkøvelser, sier Siw Bjerkevold til EUB.

Hun filmet seansen med mobiltelefonen fra vinduet inne på Nebbenes, like ved Tesla-ladestasjonen i Ormlia på Eidsvoll Verk. Hun har sett den samme personen legge inn økter der flere ganger.

– Kanskje treningsstrikk er ekstrautstyr når man kjøper Tesla, smiler Bjerkevold.

Morten Østnor er daglig leder på den lokale kafeteriaen. Han har også observert Tesla-trimmeren ved flere anledninger.

Har lagt inn flere økter

– Folk prioriterer forskjellige ting mens de lader Teslaene sine. Noen spiser, andre leser og denne mannen trimmer. Han trener alltid til bilen er fulladet. En full laderunde på Teslaen tar rundt en halvtime. Dette er en sporty og effektiv måte å utnytte tiden på, sier Østnor.

Han forteller at treningsseansene utenfor vinduene har vekket mange smil blant kundene.

– Kjører du mye bil kan det være lurt å holde seg i bevegelse når du stopper. Vi ser mange som bruker tiden på forskjellige ting når de stopper. Det er viktig å holde seg i form, og dette er en fin måte å gjøre det på, sier Østnor.

Godt besøk

Han er imponert over øvelsesutvalget til Tesla-eieren.

– Han finner på de utroligste ting med strikkene. Ingen tvil om at dette må være en kreativ sjel, sier Morten Østnor.

Tall EUB har innhentet viser at cirka 4.000 Teslaer lades på den lokale ladestasjonen hver måned.

– Vi erfarer at eierne våre bruker disse pausene på mange forskjellige måter. Det vanligste er selvfølgelig å ta seg en kaffe og kanskje en liten matbit. Reiser man med barn er det en god mulighet til å leke og være i aktivitet. Noen bruker tiden til å jobbe, mens andre tar seg en liten blund. Uansett hvordan man bruker tiden er det smart å ta pauser når man er på langtur, og eierne våre synes Supercharging-nettverket gir et trygt og behagelig kjøremønster, sier Even Sandvold Roland, kommunikasjonssjef i Tesla Norge.

Han forteller at Supercharger-nettverket er bygget for å gjøre det enkelt og praktisk å reise på langturer med deres biler.

– En Supercharger gir opptil 270 kilometer rekkevidde på en halvtime. Det betyr gjerne at man stopper for å lade omtrent hver 3. time på langtur, hvilket gir et fornuftig intervall for en liten pause fra bilkjøringen, sier Sandvold Roland.

LES OGSÅ: Ved Nebbenes får de verdens største hurtigladestasjon for elbiler

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.