Bjørn Hoff, lensmann i Nannestad og Gjerdrum, søkte ikke på stillingen som lensmann i nye Ullensaker lensmannsdistrikt. Som en følge av politireformen legges Nannestad og Gjerdrum lensmannskontor ned i mars.

– Jeg gjorde en totalvurdering og søkte en stilling i Geografisk driftsenhet (GDE) i Lillestrøm, hvor arbeidsoppgavene er lederstøtte knyttet til GDE-leder Terje Didriksen. Jeg har fått tilbud om denne stillingen, og har takket ja, sier Hoff.

Han forteller at det lå i kortene at han kunne blitt politikontakt for Nannestad og Gjerdrum kommuner.

– Mange lensmenn blir politikontakter. Jeg ønsker imidlertid å gjøre nye ting, og søke nye utfordringer. Jeg har lyst til å gjøre noe helt annet, sier Hoff.

Øst politidistrikt skal deles inn i to geografiske driftsenheter (GDE).

LES OGSÅ: Ny lensmann og ny politistasjonssjef

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.