• Kjellerlokale i sentrum: I et kjellerlokale i Råholt sentrum satser Fredrik Vogt og Kristian Wålberg på å fortsette å gjøre kundene fornøyde.

Gründervirksomheten i Flaenbakken 2 på Råholt er i ferd med å bli en suksesshistorie. Nå går de fra å holde åpent to dager og seks timer ukentlig, til fem dager og 28 timer. I tillegg er Fredrik Vogt nyansatt i fast stilling fra 1. august.

– Fredrik jobbet tidligere for Euronics på Råholt, men mistet jobben da de gikk konkurs. Han er en kjempeflink gutt, som vi også har hatt gleden av hjelp fra på timebasert basis tidligere. Nå er han fast ansatt, noe som vitner om medgangsbølgen vi rir på, sier Kristian Wålberg, gründer og én av eierne av Gadgetrep.

Reparerer og hjelper

EUB treffer Wålberg og nyansatte Fredrik Vogt like før de tar imot kveldens kunder i Gadgetrep. Det ligger alt slags mobilutstyr rundt i lokalet. Vogt tar en mobiltelefon og snakker med en potensiell kunde. Vedkommende spør om det er mulig å få byttet tastatur på telefonen.

– Naturligvis er det det, svarer Fredrik.

Det er dette de har spesialisert seg på. Gadgetrep ble videreført etter tre års drift og etablert som Techservice AS i januar i 2016. De reparerer og vedlikeholder telefoner, nettbrett, Mac og datautstyr – for bedrifter og privatpersoner på hele Øvre Romerike.

De holder til i kjelleren rett ved Synsam i Euronics-bygget på Råholt. Brødrene Jon Arve og Kristian Wålberg og Egil Johan Wollvik Nilsen har like store eierandeler i aksjeselskapet. Nyansettelsen og utvidelsen av åpningstiden kommer etter at ordrebunken stadig har vokst de siste månedene.

Ser fram til fortsettelsen

– Det er stadig kø utenfor døra her når vi kommer på jobb, og vi hadde aldri tatt disse grepene om vi ikke følte at det var det rette å gjøre nå. Vi har opparbeidet oss et navn og en posisjon, og ønsker nå å bygge videre ut fra det, sier Kristian Wålberg.

Kristian Wålberg startet med reparasjoner hjemme på hobbyrommet. Han knuste selv glasset på mobiltelefonen, og tenkte at noe slikt burde det være mulig å reparere selv. Som sagt så gjort.

I mars i fjor fant de drømmelokalet på Råholt. Og nå ekspanderer altså satsingen.

– Herfra går det bare én vei?

– Vi har beina godt plantet på jorda, men har alltid et mål om å gjøre kundene fornøyde. Det vil alltid være det viktigste, sier Wålberg.

– Ingen jobb er for liten eller for stor?

– Vi kan ta alt fra PC- og nettverksoppsett hjemme hos folk til å skifte ladeport på en iPhone. Spekteret er bredt og vi liker å bryne oss på alle problemstillinger, sier Kristian Wålberg og smiler. Det blir gjerne gründersuksess av slikt.

Kiwi flytter 200 meter på Råholt: Den enes død, den andres brød

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.