Partiet vil derfor utsette etablering av et aktivitetshus, tidligere omtalt som omsorgssenter, til perioden 2021-2024.  Rådmannen har i fireårsperioden foreslått 105 millioner kroner til bygging av et aktivitetshus. Dette investeringsforslaget foreslår Høyre at omprioriteres til svømmehall.

I kveld vil Hans Holmgrunn fra Høyre vise til at kommunestyret i 2017 satte av penger til å gjennomføre en kartlegging rundt en svømmehall, og partiet mener at tiden nå er inne for å realisere et svømmehallprosjekt blant annet fordi det eneste svømmetilbudet i Nannestad, bassenget på Nannestad ungdomsskole, er overbelastet.

I tillegg ønsker Høyre å at det settes av 10 millioner kroner til nødvendig oppgradering av kommunehuset i 2018, og ikke mer enn det i planperioden. Rådmannen foreslår 45 millioner kroner til dette i fireårsperioden.

Blant flere forslag foreslår partiet også å bevilge 30 millioner kroner til avkloakkering av Åsgreina fram til 2021. I budsjettforslaget ligger det også inne å øke helsesøsterkapasiteten ved Nannestad ungdomsskole og den videregående skolen, og vil sette av én million kroner til dette.

Rådmannen foreslår å selge flere kommunale bygg, deriblant det gamle kommunehuset. Høyre mener Kirkelig fellesråds kontorer fortsatt skal bli der, og at det bevilges en halv million kroner til universell utforming. Partiet mener også at det igjen skal settes av 1,5 millioner kroner til Nannestad ungdomsskoles undervisningsprosjekt på Hegli gård eller en tilsvarende gård.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.