- Da gikk det som fryktet. Klokken 12.08 ble 989 kunder strømløse i Hurdal. Nå klokken 12.36 er fortsatt 244 kunder strømløse i område. Strømbruddene har trolig sammenheng med kraftig nedbør i form av snø, sier informasjonssjef i Hafslund nett, Morten Schau til EUB.

LES OGSÅ: Slik påvirker uværet trafikken

Da EUB snakket med Hafslund tidligere tirsdag morgen hadde Hafslund foreløpig ikke fått melding om at noen hadde mistet strømmen.

– Det har gått veldig bra så langt, men det snør fortsatt. Det er mye islast og snø på linjene, i tillegg til snøtunge trær som bøyer seg over. Alle våre mannskaper er ute og fjerner is og hugger trær. Nå bruker vi helikopter til både befaring og til å blåse is og snø av linjene. Men i mange tilfeller er det mer effektivt å jobbe fra bakken, og det er løsningen når vi må felle trær, uttalte Schau tirsdag morgen..

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.