På tre dager var annonsen vist hele 14.000 ganger - og nå får eieren et vanskelig valg med å plukke ut de heldige.

Den lokale familien skal på ferie fra 27. juni til 11. juli. Derfor bestemte Rebecca Setsaas seg for å legge ut en annonse på nettstedet Finn.no. Der reklamerte hun med at «familie og venner kunne passe dyra, men med spørsmål om noen kanskje hadde lyst på en flott ferie på småbruket og passing av dyr. Responsen lot ikke vente på seg.

- Responsen har vært helt overveldende og fantastisk. Vi har nesten ikke ord, smiler Rebecca Setsaas til EUB.

Minutter etter at annonsen var lagt ut hadde responsen tatt helt av. I løpet av mandagen var den vist 14.000 ganger, og Rebecca har fått langt over hundre e-poster fra folk som kan tenke seg å bo på småbruket på landet i sommer. Dette førte til at hun måtte legge ut en ny beskjed på nettstedet.

- Tusen takk for alle kjempehyggelige tilbakemeldinger, og all den responsen. Overveldende og utrolig koselig. Jeg har fått utrolig mange e-poster fra dere snille mennesker, og får et vanskelig valg med å velge hvem som skal få komme hit nå. Jeg rekker dessverre ikke å gi en personlig tilbakemelding på alle henvendelsene, da det allerede er så utrolig mange, skriver hun.

LES OGSÅ: Hjemmekontor på bortebane

Fantastisk utsikt

Da EUB besøkte familien på småbruket tirsdag ettermiddag var det ikke vanskelig å skjønne at det kunne være en drømmeferie for små og store. Utsikten til Mjøsa er fantastisk, skogen er nydelig og det er gode fiskemuligheter i området. På småbruket er det også to sauer, 13 kaniner, én hane, tre høner og pusekatten «Pussi».

Overveldet av responsen

«Jeg søker snille, dyrekjære mennesker som jeg kan stole på og som vil se på dette som en fantastisk ferie», skrev Setsaas i annonsen.

- Jeg kommer garantert til å gjøre dette flere ganger. Utrolig koselig og rørende å få alle svarene fra alle sammen. At en ferie på småbruket kan glede så mye varmer mitt hjerte, sier Setsaas.

Hun anbefaler andre, som måtte sitte på et småbruk eller en gård, og gjøre det samme.

- Dette har jo fungert fantastisk bra for oss, så dette må kunne være en god løsning for andre mennesker også, sier hun.

Familien har tatt vare på henvendelsene de fikk, og vil kunne bruke dem ved en senere anledning.

- Jeg har samlet sammen e-postene, og skal gå gjennom dem for deretter ta rask kontakt med dem som får muligheten til å komme hit, sier Setsaas.

- Det blir spennende å se hvem som kommer hit. Vi gleder oss til ferien, sier brødrene Victor og Eirik Setsaas.

LES OGSÅ: - «Regjering» - det var en genistrek

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.