Oppdatering: Hurdal rådhus og resten av området rundt Torget har nå fått tilbake strømmen. Ullensaker kommune håndterte sentralbord og servicetorg for Hurdal kommune en periode i dag, men rådhuset i Hurdal er nå altså operativt igjen. 

Det skaper utfordringer for administrasjonen i kommunen, som står uten datamaskiner og saksbehandlingsverktøy.

PROBLEMER MED TRANSFORMATOR

Ifølge Hafslund er det problemer i en transformator som er årsaken til strømbruddet. Tidlig mandag morgen var om lag 200 bygg uten strøm, blant annet skolen, men flesteparten har allerede fått tilbake lys og varme. Nå gjenstår rådhuset og 10-15 bygninger rundt Torget. Hafslund sier de tror disse vil få tilbake strømmen rundt klokken 13.

ET PRAKTISK PROBLEM

– For oss er det mest et praktisk problem, i tillegg til at det fort blir kaldt inne på rådhuset, sier ordfører Runar Bålsrud.

– Noen jobber hjemmefra, mens andre tyr til mobilt bredbånd. Men det er dessverre begrenset hvor mye vi kan hjelpe innbyggere med spørsmål og henvendelser inntil vi får tilbake strømmen, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.