Politiet måtte flere ganger rykke ut til meldinger om fyll og bråk natt til søndag. Første melding kom fra et hotell på Gardermoen.

– Der var det en mann som var blitt slått og blødde, forteller Per Stenslet, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

I BASKETAK MED KOLLEGA

Mannen skal ha vært i basketak med en kollega som bodde på samme sted.

– De to fikk beskjed om å holde seg på rommet resten av kvelden, sier Stenslet.

TO UENIGE MENN

Rundt klokka ett fikk politiet nok en gang melding om bråk. Denne gang fra en adresse på Kløfta.

– Det ble meldt om husbråk. Det var snakk om uenigheter mellom to menn. Situasjonen roet seg etter at vi var på stedet, sier operasjonslederen.

BORTVIST FRA SENTRUM

I løpet av natta har også to personer blitt bortvist fra Jessheim sentrum grunnet høyt inntak av alkohol.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.