Stedet, som ligger ved Vestre Hurdalsveg like nord for Tangenvika, oppgis å være om lag 1,3 mål, med 55 meter strandlinje til Hurdalssjøen. Det skal også følge fiskerett med.

«Hytta har enkel standard med ett åpent rom, full rehabilitering må påregnes», heter det i prospektet.

Eiendomsmegler er Stian Sønsterudbråten hos DNB Eiendom. Han opplyser at salget var klart klokken 14.30 fredag, og at salgssummen ble 1,1 millioner kroner.

Kjøperen er fra Øvre Romerike.

- Det var stor interesse for å sikre seg denne eiendommen. Hele 14 personer var med på budrunden, sier Sønsterudbråten.

Han har ikke tidligere opplevd at noe kjøper til så mye over prisantydning.

- Det er vanskelig å verdivurdere slike eiendommer, men det viser at Hurdalssjøen er attraktiv. Området rundt Hurdalssjøen er jo fantastisk med alle mulighetene det er for ferie og fritidsaktiviteter, så jeg kan forstå at folk legger en del penger i et sånt sted, sier han.

LES OGSÅ: Få boliger tilgjengelig gir elleville budrunder - leilighet gikk 800.000 kroner over takst

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.