Det er ikke mer enn en drøy uke siden første byggetrinn ble lagt ut for salg. 11 av 12 leiligheter er nå solgt.

Sjusjøparken Utvikling AS står som utvikler, og dette eies av Fundament Gruppen AS ved Terje Gjeisklid og Cato Åslie (50 prosent eierskap) og Sisa Invest AS ved Bjørn Dæhlie (50 prosent eierskap). Dette selskapet har kjøpt fire tomteområder sentralt på Sjusjøen der det gamle høyfjellshotellet i sin tid lå og skal nå i gang med et av flere byggetrinn.

Som følge av suksessen med første byggetrinn valgte Dæhlie og co. å legge ut andre byggetrinn for salg umiddelbart. Det planlegges byggestart sommeren 2018 og de første leilighetene er planlagt ferdigstilt vinteren 2019.

De to første byggetrinnene i prosjektet er på 24 leiligheter og har en salgsverdi på cirka 80 millioner kroner. Selskapene har flere felles byggeprosjekter og det er planer om flere i tiden framover.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.