– Hvordan har arbeidet med Miss Norway vært?

– Helt utrolig, med noe nytt og spennende hver eneste dag. Jeg har kun deltatt i konkurranser i Italia før og hadde ikke noen bekjentskaper i miljøet fra tidligere, så det har vært tøft å finne sponsorer. Mange tenker at det bare er en missekåring, men det stemmer ikke. Vil holder på med mange andre prosjekter innen veldedighet for eksempel. Det er mye jobb, men jeg liker å jobbe hardt.

– Hvorfor deltar du i missekåringer?

– Med fare for at dette kommer helt feil ut - jeg liker å vise meg fram. Altså å være selvsikker og uttrykke meg. Det er fint å vise hvem jeg er og hva jeg står for. Konkurransene er en bra måte å få til det på.

– Hvilke tanker har du før finalen?

– Jeg gleder meg til å se familien og sponsorene i publikum. Jeg har jobbet så hardt for dette, og håper på en god avslutning. Det blir også spennende å bruke skoene så lenge. Vi må ha hæler på 14–16 centimeter. Jeg er 1.83, og blir ganske høy.

– Hva tenker familie og venner om at du deltar i skjønnhetskonkurranser?

– De er veldig stolte av meg. Av over 100 jenter var jeg ei av dem som gikk videre kun ved å være meg sjøl. De har støttet meg og stilt opp. De heier selvsagt mye på meg, og håper at jeg vinner.

– Hva er du opptatt av akkurat nå?

– Å vise hvem jeg er og hva jeg står for. Jeg er også opptatt av å være en god rollemodell for andre og kanskje yngre jenter.

– Hva betyr sommeren for deg?

– Frihet. Det å føle seg bra og bli glad av sola. Sommer i Norge er helt fantastisk.

– Hva og hvor er ditt optimale feriested?

– Jeg må si Italia. Det er deilig mat, og det å ligge på stranda er helt fantastisk. Sicilia, for eksempel, er veldig fint.

–Sommerens ferieplaner?

– Akkurat nå har jeg ingen. Jeg har ikke tatt en dag fri fra jobben med konkurransen. Jeg skulle gjerne sett Hellas, så det hadde vært fint med en tur dit.

– Hva står helst på menyen i sommer?

– Grillmat er jo godt. Jeg spiser gjerne friske tomater og salat.

– Har du et spesielt sommerminne du vil dele med leseren?

– Det er ikke en spesiell gang jeg tenker på, men i Italia kan man se både fjell og sjø samtidig. Det er nesten som å se et paradis. Jeg elsker å se rosa himmel, og noe av det beste som finnes om sommeren er å slappe av mens jeg ler og tuller med vennene mine.

– Hvor bader du helst?

– I saltvann med sandstrand. Steinstrender gjør ofte vondt.

– Beste sommersang?

– Noe som får meg til å danse. Jeg kommer ikke på en spesiell sang, men de fleste har vel en spilleliste de spiller igjen og igjen.

– Hva var din første sommerjobb?

– Hos Kicks, her på Jessheim storsenter.

– Hvilke kjent person ville du helst vært strandet på en øde øy med?

– Leonardo DiCaprio. Jeg kunne sikkert sagt Albert Einstein eller noe sånt, men nei. Det må bli Leonardo DiCaprio. Han er veldig flink og ikke minst kjekk.

Sju kjappe

Leser: Aviser på nett og i papir 

Blir flau av: Trangsynhet. Har mye sjølironi og blir sjeldent flau på egne vegne

Liker å spise: Pizza 

Redd for: Å ikke utvikle meg fullt ut som menneske 

Er avhengig av: Snille og gode mennesker rundt meg 

God til å: Være målrettet 

Drømmer om å: Reise rundt i hele verden.

Fakta

Navn: Ida-Emi­lie Grøn­vold Bakken 

Al­der: 19 

Bo­sted: Jess­heim  

Fa­mi­lie: Sin­gel, in­gen barn  

Er: Ut­danna make­up ar­tist, men job­ber for øye­blik­ket full­tid med kon­kur­ran­sen 

In­ter­es­ser: Fo­to­gra­fe­re

Ak­tuell med: Miss Norway. Pall­plass på topp 10 lis­ta, og før­s­te­plass på spon­sor­lis­ta med 7 opp­drags­gi­ve­re. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.