Noen dager senere står hun sammen med butikksjef Åse Lomsdalen i Cubus på Råholt, etter å ha fått blomster og selvsagt beviset på at hun er den kunden som ble trukket til å få ett års forbruk av klær. Det var senterleder Nina Kristengård som trakk vinneren slik at alt gikk riktig for seg.

– Jeg er veldig glad og fornøyd, men venter til januarsalget med å handle. Da får jeg mest for pengene, og det blir klær til både barna og meg, sier hun.

– Slik snakker en smart og økonomisk kunde. Hun kan selvsagt handle når hun vil, og i januar får hun dobbelt så mye for pengene, sier Åse Lomsdalen.

LES OGSÅ: I Norge er det 190 Cubus-butikker. På toppen troner filialen på Råholt

KONKURRANSE

Det hele startet da Lomsdalen vant kjedens interne kåring som viser butikkene som har de mest lojale kundene.

– Vi vant prisen for de mest lojale kundene, og dette var vår måte å gi noe tilbake på. Vi har vært gode til å verve kunder, og kundene er gode på å bruke oss. 2200 meldte seg på konkurransen vår, påpeker hun.

Beløpet på 10.000 kroner kommer etter at hun sjekket Forbruksforskningsinstituttets referansebudsjett, som viser alminnelige utgifter for ulike typer husholdninger.

– Der står det at kvinner over 17 bruker 830 kroner i måneden på klar og sko. Det blir ganske nøyaktig 10.000 kroner, påpeker hun og gratulerer Martinsen med gevinsten.

FØRSTE GANG

– Jeg har aldri vunnet noe som dette før. Det var datteren min som meldte meg på konkurransen, så dette synes jeg er veldig koselig, sier hun.

– Klarer du å bruke opp alt sammen neste år?

– Det vet jeg faktisk ikke, sier Martinsen først, før hun ombestemmer seg.

– Jo da, jeg skal klare det. Her får jeg jo det meste jeg og barna mine trenger.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.