Fredag ettermiddag ventet han fortsatt på prøvesvar og mulig friskmelding av idrettsbassenget.

– Vi venter nå på vannanalyseresultater fra Eurofins. Bassenget ble stengt umiddelbart og det ble iverksatt tiltak. Nå vil vi være helt sikre på at idrettsbassenget er friskmeldt før vi på ny åpner det for våre gjester, sier Ulleberg.

I mellomtiden gis det 50 prosent rabatt på dagsbilletter. Varmtvannsbasseng, boblebad og barnebasseng er i normal drift. Ulleberg opplyser at idrettsbassenget åpnes igjen så snart kimtall, pH- og kjemiverdier er tilbake på ønsket nivå.

– Vi håper dette løser seg svært raskt nå. Samtidig er vi forberedt på at vi kan måtte vente til over helga før prøvesvarene foreligger, poengterer Ulleberg.

– Det er ikke første gang dere må stenge basseng i badeanlegget. Hva tenker du om det?

– Det er dessverre ikke en heldig situasjon. Forhåpentligvis ser våre badegjester at det er et kvalitetstegn at vi tar grep så snart verdiene ikke er slik vi ønsker at de skal være, understreker han. Han sier den bakenforliggende årsaken til problemene denne gangen er mikroorganismer som har sevet ut i vannet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.