Lørdag ble en kvinne i 30-årene funnet bevisstløs på bakken av forbipasserende. Kvinnen var deltaker under mosjonsløpet Norgesløpet da hun falt om.

Hjerte- og lungeredning ble igangsatt umiddelbart, før hun ble fraktet til Ullevål sykehus med luftambulansen.

– Vi kan bekrefte at kvinnen har avgått med døden, sier Anne Kathrine Hofseth Gundersen hos Ullensaker politidistrikt.

Dødsfallet regnes som en ren helsesak, og politiet vil ikke etterforske saken videre.

– Det er ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, sier Hofseth Gundersen.

Politiet sier til Eidsvoll Ullensaker blad at de ikke har anledning til å gå ut med mer informasjon om hvem kvinnen er, men Oppland Arbeiderblad melder at kvinnen er en tidligere idrettsutøver på høyt nasjonalt nivå, fra Vest-Oppland.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.