Under en kontroll mandag 9. april kom Statens vegvesen over dette norske vogntoget. Og da ble det bråstopp.

- Fører framviste ugyldig lærekontrakt under kontroll. Manglet også yrkessjåførkompetanse, melder kontrolløren på Jessheim trafikkstasjon.

Kravet til yrkessjåførkompetanse ble innført i 2008 for persontransport og i 2009 for godstransport. Formålet er å heve kompetansen til sjåførene ved å jevnlig tilføre ny kunnskap samt at sjåførene skal bli mer bevist på egen kjørestil. Et av målene er at økt kompetansen kan bidra til å bedre trafikksikkerheten på vegene.

Dermed ble det kjøreforbud for sjåføren, og anmeldelse av både sjåfør og bileier.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.