26-åringen ble rutinemessig fløyet til Ullevål sykehus, og ble lørdag kveld operert for brudd i lårbeinet på tre steder.

- Han har det, etter omstendighetene, bra. Han har vært våken og jeg har snakket med ham, skriver svenskens kjæreste på teamets Facebookside.

- Det er alvorlig når det skjer ulykker i denne sporten, derfor har vi klare rutiner på hvordan vi håndterer slike situasjoner, og det var gledelig å se at krisehåndteringen fungerte 100 prosent, konstaterer løpsleder Lin Amundsen i NDRG (Norsk Dragracing Gardermoen).

Hilander kom borti railen på sin venstre side, driftet over i den andre banen og touchet motpartens sykkel før han smalt i betongen på høyre side av stripa. Den andre føreren ble ikke fysisk berørt av ulykken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.