Rolv Nicolaysen døde på reise i Singapore.

Nicolaysen ble funnet av en venn og kollega han reiste sammen med tirsdag morgen.

– Vi opplever en enorm sorg over at Rolv Nicolaysen har gått bort. Alle de ansatte er i stor sorg. Rolv var høyt verdsatt og elsket av alle, sier Ole Andreas Underland til EUB, styreleder og prosjektleder i det private helseforetaket Incita.

Ifølge Underland viser obduksjonsrapporten at Nicolaysen døde av hjerteinfarkt, kun 49 år gammel.

– Det er forferdelig tidlig, og kom selvfølgelig som et stort sjokk for oss alle. Rolv var én av gründerne av Incita og var en viktig bidragsyter fra selskapets tilblivelse i 2007 og fram til nå. Han var en arbeidsmaur i systemet og hadde kontor på Bøn, sier Underland.

Nicolaysen var ansatt i stillingen økonomidirektør. Han var også representert på eiersiden i selskapet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.