Torsdag blir siste mulighet til å stemme på vinneren av 100.000 kroner i Jobzones veldedighetspris.

VANT LOKAL PRIS

Olsen og hans prosjekt på Hivjubakka i Hallingdal ble tildelt den lokale prisen på 10.000 kroner.

Dette er en personlig hederspris som årlig deles ut til noen i lokalmiljøet som har gjort en ekstraordinær innsats for å hjelpe andre eller bidra til humanitært arbeid lokalt.

Siv Ekrem hos Jobzone på Jessheim opplyser at det er om lag 10.000 personer som hittil har stemt på de forskjellige kandidatene i landsfinalen for Jobzones veldedighetsaksjon.

– Vi håper selvsagt at Henning får så mange stemmer at han går av med seieren. Vi oppfordrer derfor folk til å gi sin stemme, sier Ekrem.

«NATURMEDISIN»

Olsen har drevet en arena for barn og ungdom, som av en eller annen grunn ikke helt mestrer livet, og dermed faller litt utenfor A4-livet, i ti år. Natur, friluftsliv og hester er blant «medisinene» han benytter. Først holdt han til på Kleppestølen, deretter på Hivjubakka, hvor han nå holder til. Begge steder er i Hallingdal.

HAR FÅTT OPPMERKSOMHET

– Uansett hvilket prosjekt som vinner, sier alle kandidatene at de er veldig glade for den oppmerksomheten deres prosjekt eller organisasjon får gjennom deltakelsen i organisasjonen. 100.000 kroner kan virkelig utgjøre en stor forskjell for det prosjektet eller organisasjonen som får pengene. Som regel er det små marginer som avgjør. De øverste fem-seks prosjektene bytter på å ligge i ledelsen, så hver stemme teller, sier Kathe Arnesen, leder for digitalisering og innovasjon hos Jobzone.

Midt på dagen torsdag stenges avstemningen, som foregår på Jobzones Facebook-side.

LES OGSÅ: «Medisinmannen» på Hivju kåret til Årets ildsjel

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.