Alle elevene i 2. klasse idrettsfag (2 IFA) stilte som hjelpere.

– Fra Voksenopplæringen kunne det derfor vært enda flere, men de som kom var fornøyde. Alle fikk tilbud om å få med seg skiene hjem og flere benyttet seg av dette. Det ble servert appelsiner og Kvikklunsj, som var sponset av Rema 1000 og Kiwi i Nannestad. I tillegg fikk de kakao. Flere av de frivillige i Nannestad frivilligsentral var med og ordnet med skiene og serveringen. Det ble en vellykket dag, forteller Liv Munthe-Kaas, daglig leder hos Nannestad frivilligsentral.

Skiutstyret som ble benyttet er gaver til prosjektet fra folk som hadde utstyr de ikke trengte lenger.

Dagen ble avsluttet med litt konkurranse både av innvandrerne og elevene.

LES OGSÅ: Enestående inngangsport til alpinglede 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.