Nannestad kommune inviterer krigsveteraner fra 2. verdenskrig og alle andre som har tjenestegjort i internasjonale operasjoner i nyere tid, samt deres familier, til en hyggelig markering av Frigjøringsdagen og Den nasjonale veterandagen.

– Dette er en fin og viktig tradisjon i Nannestad. Vi håper at mange finner veien også i år. Hjertelig velkommen, sier ordfører Hans Thue.

Dette blir 28. gang kommunen markerer dagen som starter med flaggheising ved kommunehuset.

Deretter blir det mottakelse på Nannestad bygdemuseum med enkel servering.

På markeringen deltar også en representant fra Forsvaret og ordføreren i Nannestad kommune, sammen med kultursjef Ronny Nilsen. De som ønsker å bli med på markeringen bes om å gi en tilbakemelding til Nannestad kommunes servicekontor innen 1. mai. Kommunen oppfordrer også dem som vet om andre veteraner som kan tenke seg å være med på arrangementet om å tipse dem.

LES OGSÅ: Ei uke med krig på skolen

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.