– Derfor skal vi gjøre vårt for å bidra til at julen blir så bra som mulig. Alle som føler for en tradisjonell julefeiring, men som av ymse årsaker ikke feirer hjemme, ønskes også i år velkommen til Frivilligsentralen. Eller kanskje du kjenner noen dette passer for, og da ber vi om at du formidler tilbudet videre, sier Rita Fjeld Hovden i Frivilligsentralen om sitt årelange velferdstilbud.

KLASSISK KVELD

Det er de og Ullensaker Røde Kors som arrangerer julefeiringen som har pågått siden 2008.

– Samarbeid på tvers gir gode resultater og man når mange personer i alle aldre. Og som alltid før dette er et gratis tilbud, påpeker hun.

– Hva går feiringen ut på?

– Dette er en klassisk julekveld med tradisjonell julemat, sanger, gaver, nisse og alt som hører med. Det er nesten som å være hjemme i sin egen stue, understreker Rita Fjeld Hovden.

FRIVILLIGE

– Men feiringen gjør seg ikke selv?

– Nei. Vi trenger frivillige medarbeidere også i år, så har du mulighet er det kjærkomment med hjelp og du er hjertelig velkommen. Den aller viktigste jobben er jo det sosiale. Vi holder et informasjonsmøte for dem som ønsker å være frivillige medhjelpere, i Frivilligsentralen 23. november, sier hun.

– Kan folk bidra på andre måter hvis de ikke kan være med denne kvelden?

– Ja, hvis du ikke har anledning til å være frivillig men likevel har lyst til å bidra til at julekvelden blir så god som mulig for dem som trenger det, er det mulig å gi et økonomisk bidrag til kontonummer 1503.23.41761.

– Hva med julegaver?

– Vi er selvsagt takknemlige for gaver, nye ting beregnet på voksne. Om de er pakket inn, er det fint om gavene er merket til alle, mann eller dame. De kan leveres på Frivilligsentralen før jul. Hvis folk lurer på noe rundt denne feiringen er det bare å ta kontakt, sier hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.