Dette er en konkurranse der forhandlere av merket har laget sine egne spesialbygde versjoner av Sportster-modellen. I år kunne forhandlerne velge mellom Iron 883, Forty-Eight eller Roadster som base for ombyggingen. 191 Harley-Davidson-sykler ble bygget om og stemt fram i sine respektive land og regioner. Til slutt ble de ti finalesyklene fraktet til Italia og årets EICMA show, som fant sted i Milano 7.–12. november. I finaleheatet var Harley-Davidson Ålesund representert, men det var forhandleren fra Perugia i Italia som gikk av med seieren.

– At 191 forhandlere deltar i 2017, viser hvor sterk konkurranse det er. Og syklene, som fremhever bredden av talent og erfaring blant våre forhandlere, skaper stor interesse blant publikum. Over 80.000 ga sine stemmer i år, noe som virkelig er fantastisk, sier Steve Lambert, markedsføringsdirektør i Harley-Davidson International, i pressemeldingen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.