Mani Hussaini skal dermed sitte to nye år i lederstolen i AUF, frem til landsmøtet i 2018. Renate Tårnes fra Sør-Trøndelag ble valgt til ny generalsekretær.

NEI TIL OLJE

<PARAGRAPH style="Brødtekst u innrykk">Jessheim-mannen var naturlig nok glad etter det enstemmige valget.

- Tusen hjertelig takk for et fantastisk landsmøte, for deres brennende engasjement og for troa på at vi kan forandre verden. Tusen takk for tilliten til å lede vår fantastiske organisasjon. Jeg lover å stå på hver eneste dag sammen med Renate og Ina og resten av det fantastiske teamet i sentralstyre med å gjøre organisasjonen vår bedre og sterkere, sa han til de 350 delegatene.

LES OGSÅ: Kunnskapshull etter 22. juli

Ullensaker AUF var godt representert på landsmøtet i hovedstaden.

- Vi gratulerer Mani for gjenvalg, Ullensaker er din aller største støttespiller. Vi putter en J opp i lufta for Jessheim, jubler Anne-Viktoria Strømsvik Olsen, Anneli Lund Weng, Vita K. Rakkenes, Obaid Raza og Magnus Bengtsson.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.