Denne gangen er musikkteateret i all vesentlighet ute etter ungdom fra 13 år og oppover.

audition LØRDAG OG SØNDAG

Tonje Thwin Hagen er produsent i Romerike musikkteaterskole.

Hun forteller at audition til Hairspray er i kommunestyresalen Ullr i Ullensaker kulturhus førstkommende lørdag og søndag.

– 90 ungdommer har allerede meldt sin interesse. Vi er ute etter 60-70 skuespillere, og vi forventer at det kan bli et renn på dørene. Det kan bli både kaos, tidspress og venting, men dette er vi nå så vant til at vi mestrer det fint, sier Thwin Hagen.

MORSOM OPPSETNINGEN

– Hva kan du fortelle om Hairspray, Thwin Hagen?

– Det er en sprudlende, amerikansk musikal med mye fin musikk. Morsom, er den også. De som har sett filmen, glemmer vel ikke John Travolta i rollen som mamma, svarer produsenten.

Thwin Hagen forteller at de denne gangen har tenkt at de største rollene skal deles mellom flere skuespiller.

– Denne gangen kjører vi tre cast av de største rollene, forteller hun.

Når audition er overstått og skuespillerne er plukket ut, starter øvelsene i januar.

– Vi satser på å være klare til forestilling i uke 41 til neste år.

Interessen for å være med i Romerike musikkteaterskole, er stor.

– Vi får daglig henvendelser fra foreldre til barn som har lyst til å være med. Vi satser på en oppsetning i året, forteller produsenten. Romerike musikkteaterskole ble stiftet av Sara Maria Helstad i 2013.

DYRE OPPSETNINGER

Thwin Hagen sier at det er dyre forestillinger de driver med.

– Musikaler er dyre. Vi må ha levende musikk, gode lys- og lydforhold, kostymer, rekvisitter, kulisser – blant annet. Oppsetningen av Annie gikk godt, og vi har litt penger vi kan putte inn i Hairspray. Vi har kommunal støtte, støtte fra private og fra kontingenten til medlemmene, forteller produsenten.

Har du lyst til å gå på audition? Da kan du ta kontakt på auditionromerikemusikkteaterskole.no.

LES OGSÅ: Knallhard kamp om musikalrolle

Fakta

Romerike musikkteaterskole ble stiftet av Sara Maria Helstad i 2013.

Musikkteaterskolen kan se tilbake på flere suksessforestillinger.

For kort tid tilbake ble oppsetningen av musikalen Annie tatt i mot med åpne armer av publikum.

Nå er en ny forestilling på gang, og det inviteres til audition til musikalen Hairspray.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.