Janka Holstad, kjent som både ordførerkandidat og kommunestyrerepresentant for Arbeiderpartiet i Ullensaker og som leder for helse- og omsorg i Eidsvoll kommune, har mye erfaring fra rusbehandling.

- Jeg gleder meg til å komme tilbake til rusfeltet. Det å arbeide med mennesker i endringsprosesser opplever jeg som svært meningsfylt, sier Holstad.

- Når sjansen bød seg, kunne jeg ikke si nei til å bli direktør i Blå Kors. Det er landets største ideelle aktør innen rusbehandling. Jeg tar med meg mine erfaringer fra ledelse og organisasjonsutvikling, og ikke minst et stort samfunnspolitisk engasjement, og gleder meg til å jobbe for bedre tjenester for rus- og spilleavhengige, og deres pårørende, sier Holstad, som tiltrer stillingen 15. august.

Janka Ekrem Holstad er utdannet psykiatrisk sykepleier og har utdanning i ledelse og administrasjon fra Høgskolen i Oslo, og Handelshøyskolen BI.

Blå Kors er en diakonal organisasjon med over 50 virksomheter i 16 fylker., og er den største ideelle aktøren i Norge som driver rusbehandling og behandling for spilleavhengighet innen spesialisthelsetjenesten.

LES OGSÅ: Kommunen står på sitt: Holstad må ta skjenke-eksamen

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.