– Jem & Fix er en av Danmarks største byggevarekjeder med 160 butikker i Danmark og Sverige, og har flere enn 2000 ansatte. Kjeden har valgt oss som første etableringssted for sin satsing i Norge, sier daglig leder Lars Kjell Tomren i Leto Møbler.

Jem & Fix er kjent for sin lavprisprofil og er for femte året på rad kåret til Danmarks billigste

byggevarekjede. Butikken på Myhrer åpner i mai neste år.

– De henvender seg i hovedsak til privatmarkedet, påpeker Tomren.

FLERE BUTIKKER

I første omgang etableres fem butikker i Norge, med Eidsvoll Handelspark som den første. Planen er etter hvert å etablere butikker over hele landet.

TOTAL FORANDRING: Myhrer blir ikke som før når Eidsvoll handelspark er på plass

– Vi er glade og stolte over at de valgte handelsparken i Eidsvoll for sin første butikk i Norge. Det viser at både konseptet for handelsparken og området er attraktivt for nyetablering. Etableringen setter Eidsvoll Handelspark ytterligere på kartet og skaper nye lokale arbeidsplasser sentralt i kommunen. Utviklingen av handelsparken fortsetter og det kommer flere spennende etableringer som vil skape ytterligere vekst og nye arbeidsplasser i kommunen, sier han.

Jem & Fix er allerede nå ute i markedet på jakt etter en butikksjef til Eidsvoll.

Det er for tiden hektisk byggeaktivitet på Myhrer, og Eidsvoll Handelspark er i ferd med å ta form. I tillegg til Bohus Leto som har hatt butikk på Myhrer i mange år, åpner Byggmax allerede i november 2017, tidsnok til å få med julehandelen.

– De siste restene av bygningene som huset Eidsvoll Rivefabrikk skal nå rives for å gi plass til et nytt bygg på 5000 kvadratmeter, der blant annet Jem & Fix skal inn. Rivearbeidene er påbegynt og byggestart for det nye bygget vil skje i løpet av vinteren, sier Tomren.

SE VIDEOEN: Her rives Rivefabrikken

Jem & Fix har som mål å nå tre milliarder kroner i omsetning i 2020. Til sammenligning omsetter Norges største byggevarekjede Optimera som Montér er en del av, for ti milliarder kroner i 2016. Byggmax Norge omsatte for drøyt 4,2 milliarder, mens Gausdal Landhandleri klarte nesten 1,3.

KAMP

Leto eier egen bygning og halvparten av de andre i handelsparken. Resten eies av Grindvold Eiendom og Jegersberg Eiendom.

– Vi har full kontroll på området, sa daglig leder Nils Fredrik Jegersberg i Eidsvoll Handelspark da planen ble kjent i mars.

Moelven listefabrikks anlegg er ikke med i handelsparken, ei heller kommunens områder. Når alt står ferdig til våren, blir det med nær 20.000 kvadratmeter butikkareal, ti ganger større enn dagens Leto.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.