I månedene som kommer vil folk se store forskjeller på tomta etter hvert som råbyggene i det som skal bli Jessheim Panorama blir bygd. Etter rivingen av de gamle husene langs Trondheimsvegen i august og september, startet selve gravingen.

112 LEILIGHETER

- Totalt skal det bygges 112 moderne leiligheter her, fordelt på fire blokker på fem til sju etasjer.
Tre av blokkene ligger langs Trondheimsvegen, den siste blir bygd i skråningen mellom Manesjen 1 og Manesjen 3. Under blokkene blir det to etasjer med parkering for boligene, sier prosjektsjef Kjetil Kronborg i Ø.M. Fjeld Utvikling.
Byggherre er Jessheim Panorama som eies 60 prosent av Ø.M. Fjeld Utvikling og 40 prosent av Johnny Bråthen, Kjell Bråthen og Per Johnny Bråthen. Prosjektet kom for salg i november 2014 og ble raskt en suksess. I løpet av første dag ble det solgt boliger for 120 millioner og til nyttår hadde det rundet 200 millioner.
- Nå er det 33 leiligheter igjen. Prosjektet skal stå ferdig sommeren 2017 og vi bygger alt ferdig før innflytting, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.