På sju år har Trafikkdirigering bygd seg opp til en stor bedriftssuksess. Nå er bedriften solgt til børsnoterte Saferoad Holding ASA.

– Det har vært en fin reise med tøffe tak, mye å gjøre og mye morsomt. Vi skal fortsette å drive på selvstendig grunnlag, men med et stort børsnotert selskap i ryggen. Dette vil forhåpentligvis løfte oss ytterligere markedsmessig og finansielt, sier Kåre Høitomt, daglig leder for Trafikkdirigering AS. Hovedkontoret deres ligger ved Oslo Lufthavn Gardermoen. På det meste har selskapet 250 ansatte. De fire siste årene har selskapet fått utnevnelsen Gasellebedrift, noe som blant annet innebærer minst doblet omsetningen over fire år, positivt samlet driftsresultat og unngått negativ vekst. I 2017 havner omsetningen på cirka 100 millioner kroner.

– Kjøpesummen er konfidensiell. Vi har vært i forhandlinger det siste halvåret. Ved å bli en del av Saferoad har vi mulighet til å ha et landsdekkende tilbud av våre løsninger, sier Høitomt.

– Trafikkdirigering sin kompetanse og løsninger vil utvide vårt tjenestetilbud og styrke vår posisjon i det norske markedet for arbeidsvarsling, sier Morten Holum, CEO i Saferoad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.