Eidsvoll-ordfører John-Erik Vika har vært nestleder i Akershus Senterparti. Han innstilles nå som leder etter Morten Vollset fra Ås, melder Akershus Senterparti i en pressemelding.

– John-Erik Vika har bred støtte i hele fylket og ble foreslått av mange lokallag til å ta over etter Vollset. Brita Skallerud fra Ullensaker innstilles som ny nestleder. Skallerud kommer inn i fylkesstyret med betydelig organisatorisk erfaring fra blant annet Norges Bondelag, skriver partiet i sin pressemelding.

Tok betenkningstid

John-Erik Vika måtte gå en runde med lokallaget i Eidsvoll, hvor han fikk solid støtte til å si ja.

- Jeg måtte ha betenkningstid da valgkomiteen kontaktet meg, for dette er et verv det er knyttet forventninger til.Jeg tror at jeg som ordfører har en erfaring som vil bidra til å styrke Akershus Senterparti framover, men det er viktig å understreke at dette er et lagarbeid. Vi skal vinne valgene i 2019 og 2021, sier en ydmyk, men bestemt Vika. 


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.