Forvalting, drift og vedlikehold av næringseiendommer er et viktig fokusområde for Johnsen Maskindrift AS og grunnlegger Svein Erik Johnsen. Gjennom det nye samarbeidet med Nordby Maskin AS får de tilgang til et bredt spekter av ressurser som gir mange nye muligheter. Nordby Maskin AS går inn som ny eier i selskapet sammen med dagens eier og vil med dette bidra til utviklingen ved å tilføre ressurser og kompetanse som ethvert selskap i utvikling har behov for, skriver selskapet i en pressemelding.

Selskapet vil framover jobbe med å rendyrke og utvikle sin posisjon som en viktig støttespiller for eiendomsforvaltere og utviklere. Bedriften ser for seg å styrke staben med flere dyktige medarbeidere framover, det vil være snakk om flere fagområder som trengs til bedriftens varierte arbeidsoppgaver, men detaljene rundt dette vil være en del av det videre strategiske arbeidet.

Johnsen Maskindrift vil bli samlokalisert med Nordby Maskin AS i deres lokaler i Nannestad, og håper på sikt å bli et verdifullt tilskudd til næringslivet i Nannestad kommune, heter det i pressemeldingen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.