Det ga om lag 44.000 kroner til Lions, som garanterer at hver krone skal gå til gode og nødvendige formål, det meste lokalt.

Totalt deltok 140 Lions-medlemmer og frivillige på innsamlingen. På Kløfta hjalp Borgen IL og Kløfta IL Lions-klubben der med innsamlingen, som en gjenytelse for den økonomiske støtten lagene får fra Lions-klubben. Med flere hender i arbeid klarte de derfor å samle inn juletrær på «hele» Kløfta. Lions motto er «Gode venner som hjelper andre», men er selvfølgelig meget takknemlig for å få hjelp av idrettslag og enkeltpersoner, fortsetter Stein-Arne Betten.

Når Lions hentet juletrea, betalte de fleste med 50-lapp i en plastpose, festet til toppen av juletreet, men I år hadde to klubber også tilbud om å betale med Vipps. Om lag 38 prosent valgte å benytte denne betalingsmåten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.